• Fillers/Injektionsbehandlingar

  Satsa på dig själv - Säkert, effektivt och naturligt.
  Läs mer
 • Hudkirurgi

  Vi opererar både farliga och ofarliga hudförändringar.
  Läs mer
 • Ögonlocksoperationer

  Ser du trött ut - Vi opererar ögonlock med laserkirurgi.
  Läs mer
 • Trådlyft

  Ge ditt ansikte ett naturligt lyft.
  Läs mer
 • Laser & IPL

  Mot rynkor, kärl, ärr, hår m.m.
  Läs mer

Injektionsbehandlingar

Att må bättre - Säkert, effektivt och naturligt


Blir man gladare av våra injektionsbehandlingar?

Ja, generellt sett blir man nog det. 
Studier tyder på att ansiktsmusklerna inte bara uttrycker känslor utan också påverkar humöret på ett djupare plan. Personer med depression som behandlas för sin bekymmersrynka blir snabbare bättre än om de har sin rynka kvar. Likaså har man sett att om man får upp sina mungipor har det lika bra effekt på humöret som sk "lyckopiller" när man är nedstämd. 
Har det då en förebyggande effekt? Det vet vi inte säkert men det finns goda skäl att anta det. Om man ser sig i spegeln och ser glad ut ger det positiva signaler till hjärnan och man känner sig bättre.
Inom närmaste deceniet kommer vi säkert få se att användningen av injektionsbehandlinger inom ännu fler medicinska områden kommer att öka och vem vet, en dag kanske det blir "var mans behandling". 

Vill du slippa torr hud?

Ett effektivt sätt för att ständigt slippa smörja ansikte, händer, läppar m.m. är att använda sig av så kallad skinbooster som man skulle kunna säga är en extremt bra fuktkräm fast med skillnaden att denna läggs under huden och återfuktar på djupet. Många upplever att deras eksem, allergi och andra hudrelaterade besvär minskar och ofta helt försvinner. 

Läs mer

Våra behandlingar

Våra injektionsbehandlingar utförs alltid av certifierad specialistläkare.

Kvartersdoktorn är certifierad klinik för injektionsbehandlingar och specialistläkare finns alltid på kliniken. Som kund/patient kan du vara trygg i att vi innehar relevant utbildning och har utfört en stor mängd behandlingar. 
Vi utför en stor mängd medicinska behandlingar både med Botulinumtoxin ("Botox") och med hyaluronsyra ("fillers") Exempel på besvär vi behandlar med injektioner är migrän, svettning, spänningshuvudvärk, tandgnissling, tennisarm, eksem, ärr, torra läppar mm.

 

Ring oss på 019 – 609 00 22 eller skriv ett mail Kontakta oss nu!