• Fillers/Injektionsbehandlingar

  Satsa på dig själv - Säkert, effektivt och naturligt.
  Läs mer
 • Hudkirurgi

  Vi opererar både farliga och ofarliga hudförändringar.
  Läs mer
 • Ögonlocksoperationer

  Ser du trött ut - Vi opererar ögonlock med laserkirurgi.
  Läs mer
 • Trådlyft

  Ge ditt ansikte ett naturligt lyft.
  Läs mer
 • Laser & IPL

  Mot rynkor, kärl, ärr, hår m.m.
  Läs mer

Trådlyft


 Kvartersdoktorn är en av de kliniker i Sverige som har mest och längst erfarenhet av ansiktslyft med V SOFT LIFT och kan nu dessutom erbjuda även HAPPY LIFT.

 V SOFT LIFT och HAPPY LIFT får bara utföras av legitimerade läkare som genomgått utbildning och certifierats för metoden. Vår specialistläkare Ph.D. Eva Thorell på Kvartersdoktorn är en få läkare i Sverige som är certifierad för båda V SOFT LIFT och HAPPY LIFT. Eva Thorell har också gjort över 100 V SOFT LIFT.

Trådarna som används är fullständigt biologiskt nedbrytbara och är av samma typ som användts inom vanlig kirurgi i över 30 år.

Biverkningar är mycket små, svullnad som försvinner på någon dag och blåmärken kan förekomma. Behandlingen ger inga ärr och den kan göras om flera gånger med lika bra resultat. En behandling tar 30-60 minuter och efter behandlingen kan man återgå till sina normala dagliga aktiviteter men man ska undvika att träna hårt, sola och bada bastu under 1-2 veckor. Resultatet syns direkt efter behandlingen men det slutliga resultatet syns först efter 4-10 månader.

Trådlyft är ett säkert alternativ till traditionell kirurgi. Du får inga ärr och utmärkta, naturliga estetiska resultat

PRIS PÅ TRÅDLYFT: Se V SOFT LIFT respektive HAPPY LIFT´s sidor i flikarna under.

Ring oss på 019 – 609 00 22 eller skriv ett mail Kontakta oss nu!