• Fillers/Injektionsbehandlingar

  Satsa på dig själv - Säkert, effektivt och naturligt.
  Läs mer
 • Hudkirurgi

  Vi opererar både farliga och ofarliga hudförändringar.
  Läs mer
 • Ögonlocksoperationer

  Ser du trött ut - Vi opererar ögonlock med laserkirurgi.
  Läs mer
 • Trådlyft

  Ge ditt ansikte ett naturligt lyft.
  Läs mer
 • Laser & IPL

  Mot rynkor, kärl, ärr, hår m.m.
  Läs mer

V Soft Lift


 

Kvartersdoktorn är en av de kliniker i Sverige som har mest och längst erfarenhet av ansiktslyft med V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT).

V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) är en icke-kirurgisk behandling med tunna trådar som lyfter huden och ökar elasticiteten.

V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) får bara utföras av legitimerade läkare som genomgått utbildning och certifierats för metoden. Vår specialistläkare Ph.D. Eva Thorell på Kvartersdoktorn är en av de få läkare i Sverige som är certifierad för V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) och som dessutom gjort över 100 behandlingar.

V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) är en lätt icke-invasiv behandling med tunna trådar som ger ett ansiktslyft och ökar elasticiteten i huden. Trådarna framkallar en mekanisk spännkraft i huden och stimulerar fibroblaster till naturlig nybildning av kollagen som är det som ger huden spänst och fasthet.

Trådarna är tillverkade av polydioxanon (PDO) som använts i över trettio år inom kirurgi. De är mycket tunna med små ”hullingar” på och fullständigt biologiskt nedbrytbara. Tråden förs in i huden med hjälp av en tunn nål. Behandlingen håller i 12-24 månader eller längre, beror på ålder, livsstil och hudtyp. Rökning och överdriven solning kan förkorta hållbarheten.

Biverkningar är mycket små, svullnad som försvinner på någon dag och eventuellt något blåmärke kan förekomma. Behandlingen ger inga ärr och den kan göras om flera gånger med lika bra resultat. En behandling tar 30-60 minuter och efter behandlingen kan man återgå till sina normala dagliga aktiviteter men man ska undvika att träna hårt och bada bastu ett par dagar efter.  Resultatet syns direkt efter behandlingen men det slutliga resultatet syns först efter 4-6 månader.

V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) är ett säkert alternativ till traditionell kirurgi. Du får inga ärr och utmärkta, naturliga estetiska resultat

V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) kan användas för att lyfta ansiktet eller bara vissa delar, som till exempel "hamsterkinder", "sura mungipor", dubbelhaka eller runt ögonen.


På bilden har ett trådlyft av ansiktets nedre 2/3 gjorts och här kan man se hur resultatet syns direkt efter behandlingen. Slutresultatet ser man först efter 3-4 månader.

PRIS TRÅDLYFT

Grundpris: 340 kronor/vanlig tråd och 1000 kronor/Barbtråd

Paketpriser som inkluderar rabatter enligt följande:
Ansiktslyft- kinder och käklinje: cirka 60 trådar och 4-6 Barbtrådar  - paketpris 18000:-
Ansiktslyft- kinder och käklinje: cirka 80 trådar och 4-6 Barbtrådar) - paketpris 20000:-
Tear trough: 30-40 trådar - paketpris 9000:-
Dubbelhaka: cirka 50 trådar och ev 2 Barbtrådar - paketpris 15000:-
Halslyft, större: cirka 50-60 trådar - paketpris 15000:-
Kind- och käklyft, mindre: cirka 30 trådar och 2-4 Barbtrådar - paketpris 11000:-
Glabella (bekymmersrynkan): cirka 10-12 trådar - paketpris 3000:-
"Sura mungipor": cirka 15 trådar - paketpris 4500:-

Ring oss på 019 – 609 00 22 eller skriv ett mail Kontakta oss nu!